I mai 2017 åpnet vi dørene til restauranten vår på Frogner. Siden da har stedet vært smekkfullt av blide gjester hver eneste dag.

Faren min og jeg er stolte av at vi har klart å virkeliggjøre idéen om å skape en helt autentisk italiensk restaurant i Oslo. Maten, vinen og atmosfæren hos oss i Gimleveien, skal alltid være som på et hyggelig og godt spisested i Roma, Firenze eller Venezia.

Det hele startet med kjøpet av en gård i Maremma (Lazio), der vi produserer vår egen olivenolje og rosévin. Vi skjønte raskt at produktene våre trengte et «hjem» i Oslo. Dermed oppstod Vineria Ventidue. Selv om ingen av oss hadde erfaring med restaurantdrift fra før, har vi arbeidet hardt og hatt gleden av å jobbe med mange flinke folk, -både på kjøkkenet og i salen.

Her lager vi autentisk italiensk mat fra bunnen av, og har et herlig vinkart med vin fra store deler av Italia. Vi har nettopp mottatt anerkjennelsen «Top Italian restaurants outside Italy» av restaurantguiden Gambero Rosso.

Velkommen til oss,

Benjamin Parmeggiani, restaurantsjef

Om Vineria Ventidue