0
Skip to Content
VINERIA VENTIDUE
Hjem
Om oss
Meny
Vinkart
Mat & Vinkurs
Julebord
Selskap
Gavekort
English
BOOK BORD
VINERIA VENTIDUE
Hjem
Om oss
Meny
Vinkart
Mat & Vinkurs
Julebord
Selskap
Gavekort
English
BOOK BORD
Hjem
Om oss
Meny
Vinkart
Mat & Vinkurs
Julebord
Selskap
Gavekort
English
Back
BOOK BORD
Spuntini
Focaccia alla Genovese
Hjemmelaget focaccia servert med urte-aioli.
Allergener: Egg, Gluten, Hvete
140,-
Olive Marinate
Et utvalg italienske marinerte oliven.
90,-
Grissini med olivenpuré og ristede paprika
Sprø italienske grissini servert med en silkemyk olivenpuré og lett ristede paprikastrimler.
Allergener: Gluten
35,-
Antipasti
Tagliere
Et utvalg av tre typer italiensk spekemat og tre typer ost, servert med focaccia.
Allergener: Melk, Gluten, Hvete
295,-
Bresaola con Rucola e Grana Padano
Tynne skiver bresaola servert med krydret ruccola, høvlet Grana Padano og sitron.
Allergener: Melk
235,-
Insalata Mista
Blandet salat.
Allergener: Inneholder melk dersom parmesanflak tilsettes
195,-
Dagens 3-retters meny
695,-
Det er mulig å legge til en osteservering og gjøre menyen til en 4-retters for et tillegg på 175,-
Spør servitøren om informasjon om dagens meny og allergener.
Primi
Rigatoni all’Amatriciana
Tradisjonell romersk pastarett med guanciale, tomatsaus og pecorino romano. En perfekt balanse mellom salt og fylde.
Allergener: Melk, Gluten, Hvete
265,-
Pasta alla Norma
Klassisk siciliansk pasta med fritert aubergine, tomatsaus, basilikum og revet ricotta.
Allergener: Melk, Gluten, Hvete
240,-
Casarecce alla Carbonara
Romersk klassiker laget med casarecce, guanciale, eggeplomme og pecorino romano.
Allergener: Melk, Egg, Gluten, Hvete
275,-
Spaghetti allo Scoglio
Spaghetti med hjerteskjell, blåskjell, reker og blekksprut i en mild tomatsaus. En klassisk smak av Middelhavet.
Allergener: Sulfitter, Gluten, Hvete, Skalldyr, Bløtdyr
295,-
Risotto alla Barbabietola e Polpo
Carnaroli-risotto med rødbete, servert med mørt blekksprutkjøtt og et hint av sitrus.
Allergener: Melk, Bløtdyr, Sulfitter
295,-
Secondi
Stekt ørret med gulrot- og mandelpuré
Ørret servert med gulrot- og mandelpuré i en delikat aspargeskrem, toppet med ørretrogn.
Allergener: Fisk, Melk, Nøtter (Mandel)
325,-
Petto d’Anatra Arrosto
Ovnsstekt andebryst servert med aromatisk kål og kirsebærsaus. En rik og elegant kombinasjon av sødme og dybde.
Allergener: Melk, Sulfitter, Sennepsfrø
375,-
All vår pasta lages hos oss med italiensk kvalitetsmel.
Glutenfri pasta er tilgjengelig mot et tillegg på 45,-
Pizze Rosse / Røde pizzaer
Diavola
Tomatsaus, mozzarella, sterk salami, løk, oliven og pecorino romano.
Allergener: Melk, Gluten, Hvete
275,-
’Nduja
Tomatsaus, mozzarella, ’nduja, spinat, ricotta og hvitløk.
Allergener: Melk, Gluten, Hvete, Nøtter
270,-
Capricciosa
Tomatsaus, mozzarella, kokt skinke, sopp, oliven og artisjokk.
Allergener: Melk, Gluten, Hvete, Sulfitter
265,-
Margherita
Tomatsaus, fersk mozzarella og basilikum.
Allergener: Melk, Gluten, Hvete
220,-
Parma
Tomatsaus, mozzarella, prosciutto San Daniele, Grana Padano, ruccola og pinjekjerner.
Allergener: Melk, Gluten, Hvete, Nøtter
275,-
Calabrese
Tomatsaus, mozzarella, ’nduja, aubergine, burrata og fersk basilikum.
Allergener: Melk, Gluten, Hvete
260,-
Pizze Bianche / Hvite pizzaer
Ai Formaggi
Mozzarella, scamorza, gorgonzola og pecorino.
Allergener: Melk, Gluten, Hvete
255,-
Pizza Salsiccia con Spinaci e Zucca
Italiensk pølse, spinat, mozzarella, gresskar, pecorino og hvitløksolje.
Allergener: Melk, Gluten, Hvete
255,-
Ekstra sterk? Tilsett ’nduja for 55,-
Vår pizzadeig lages med kjærlighet hos oss, av det beste italienske melet.
Glutenfri pizza er tilgjengelig mot et tillegg på 65,-
Dolci
Tiramisu
Klassisk tiramisu med kaffe- og amaretto-trukket sukkerbrød, luftig mascarponekrem og kakaopulver.
Allergener: Melk, Gluten, Hvete, Egg, Nøtter (Mandel)
175,-
Affogato
Kremet vaniljeis servert med et shot varm espresso.
Allergener: Melk
155,-
Fragola e Limoncello
Jordbærsorbet servert med avkjølt limoncellolikør og fersk mynte.
165,-
Utvalg av sorbet og gelato fra Gioia. Spør servitøren om tilgjengelige smaker.
55,-

Kontakt
vineria@v22.no
913 58 080

Adresse:
Gimleveien 22, Frogner
Oslo, 0266

Åpningstider:
Søndag- Torsdag 13 :00  - 23.00
Fredag- Lørdag 13 :00  - 00.00

Julestengt: 22. Desember - 02. Januar

Jobb
Gavekort
Prepp magasin
Selskapslokaler
Våre spisesteder

Restaurant Vineria Ventidue er en del av Eik&Friends, for policier, vennligst besøk eikandfriends.no

Personvernerklæring

Meld deg på fordelsklubben Friends&Benefits, for tilbud, nyheter, og mye mer!

Registrer deg her!