foodora order now
   
Vineria Ventidue

Secondi piatti

Meny

Bistecca alla fiorentina ( serveres etter kl 16:00)
bistecca alla fiorentina eller florentinersteak som den også kalles, er en delikatesse fra Frienze. 500g t-bone steak for 2 personer, serveres med ovnsbakte poteter og grillede asparges 
 
640,-
Saltimbocca alla Romana
En klassisk italiensk rett bestående av kalvesnitsel skiver, salvie og vinsaus serveres med poteter og spinat 
260,-
Bistecca di tonno 
Grillet tunfisk serveres med ovnsbakte poteter, oliven soltørkede tomater og aspargesbønner 
Allergier: Fisk
295,-
Parmigiana di Melanzane
Auberginer legges lagvis med tomatsaus, mozarella, parmigiano og urter
Allergier: melk, selleri 
200,-

 
Impepata di Cozze (Hvitvinsdampede blåskjell)
Blåskjell dampet i hvitvin, hvitløk, chili og urter serveres med ristet brød
Allergier: bløtdyr, gluten (hvete)
245,-
AddressGimleveien 22
0266 Oslo
Write to us!
restaurant: post@v22.no
Facebook Instagram