foodora order now
   
Vineria Ventidue

Secondi piatti

Meny

Tagliata di Manzo (etter kl 16:00)
Grillet Entrecôte serveres med ovnsbakte rosmarinpoteter,tomater,ruccola og skiver av parmesan
Allergier: melk
285,-
Pollo Ubriaco (drunken chicken)
Italian drunket chicken. Kyllingbryst trukket i rødvin, Serveres med aromasopp, bacon og spinat
Allergier: melk, sulfitter
240,-
Merluzzo Arrosto
Fersk torskefilet, serveres med kapers, hvitløk, cherrytomater,  olivenolje, ovnsbakte poteter og brokkolini 
Allergier: Fisk
275,-
Parmigiana di Melanzane
Auberginer legges lagvis med tomatsaus, mozarella, parmigiano og urter
Allergier: melk, selleri 
200,-

 
Ossobuco alla Milanese
Bresert kalveskanker serveres med en rik safranrisotto, gremolata av persille og sitronzest. Slik du får den i Milan
Allergier: sulfitter 
290,-
AddressGimleveien 22
0266 Oslo
Write to us!
restaurant: post@v22.no
Facebook Instagram