
Bistecca alla fiorentina ( serveres etter kl 16:00) bistecca alla fiorentina eller florentinersteak som den også kalles, er en delikatesse fra Frienze. 500g t-bone steak for 2 personer, serveres med ovnsbakte poteter og grillede asparges | 640,- |
Saltimbocca alla Romana En klassisk italiensk rett bestående av kalvesnitsel skiver, salvie og vinsaus serveres med poteter og spinat | 260,- |
Bistecca di tonno Grillet tunfisk serveres med ovnsbakte poteter, oliven soltørkede tomater og aspargesbønner Allergier: Fisk | 295,- |
Parmigiana di Melanzane Auberginer legges lagvis med tomatsaus, mozarella, parmigiano og urter Allergier: melk, selleri | 200,- |
Impepata di Cozze (Hvitvinsdampede blåskjell) Blåskjell dampet i hvitvin, hvitløk, chili og urter serveres med ristet brød Allergier: bløtdyr, gluten (hvete) | 245,- |