foodora order now
   
Vineria Ventidue

Primi piatti

Meny

Spaghetti alle Vongole
Hvitløk, vongoleskjell, chili, cherrytomater, hvitvin og persille 
Allergi: bløtdyr, egg 
220,-
Risotto med asparges og crispy guanciale 
Kremet risotto serveres med grønn asparges, guanciale (svinekjake) og parmesan 
Allergier: melk 
200,-
Penne all' Arrabbiata 
Penne all' arrabbita har en pikant tomatsaus som er fylt av deilige smaker 
Allergier: egg 
195,-
Profumo di bosco
Tagliatelle med steinsopp, trøffelkrem og ristet brødkrum på toppen
Allergier: Gluten (hvete), egg, melk
230,-
Lumache con gamberi
Pasta i skjellform, serveres med artisjokk, tomater og kongereker 
Allergier: Egg, skalldyr 
220,-
AddressGimleveien 22
0266 Oslo
Write to us!
restaurant: post@v22.no
Facebook Instagram