foodora order now
   
Vineria Ventidue

Primi piatti

Meny

Spaghetti alle Vongole
Hvitløk, vongoleskjell, chili, cherrytomater, hvitvin og persille 
Allergi: bløtdyr, egg 
235,-
Risotto med asparges og crispy guanciale 
Kremet risotto serveres med grønn asparges, guanciale (svinekjake) og parmesan 
Allergier: melk 
220,-
Penne all' Arrabbiata 
Penne all' arrabbita har en pikant tomatsaus som er fylt av deilige smaker 
Allergier: egg 
195,-
Profumo di bosco
Tagliatelle med steinsopp, trøffelkrem og ristet brødkrum på toppen
Allergier: Gluten (hvete), egg, melk
230,-
Pasta Carbonara
Klassisk italiensk carbonara, guanciale, eggeplomme og parmigiano 
Allergier: Hvete (gluten) melk og egg
230,-
Pasta med pesto Genovese
Pasta med hjemmelaget pesto, poteter og grønne bønner 
Allergier: gluten, milk, nuts (pinenuts)
210,-
AddressGimleveien 22
0266 Oslo
Write to us!
restaurant: post@v22.no
Facebook Instagram